Fischer RCS Classic Plus Soft IFP
Sportovní běžecké lyže Fischer RCS Classic Plus Soft – velmi blízko nejvyšším modelům SPEEDMAX a CARBONLITE. Na lyžích s touto konstrukcí bylo dosaženo suverénně nejvíce vítězství ve Světovém poháru, jde o osvědčené závodní lyže FISCHER. Skvělé vybavení, které dodnes rádi používají i profesionálové.
VíceFotografie
- -25 %
Informace o produktu
Fischer RCS Classic Plus Soft – jádro AIR CORE CARBON je tvořeno mnoha hi-tech materiály, obsahuje základní dvousměrnou strukturu a další karbonové (Fischer Carbon Fibre) a kompozitní vrstvy. Složitá porézní struktura obsahuje více jak 80% podíl složky vzduchu. Použitý typ konstrukce CLASSIC 812 je díky delším dynamickým voskovacím komorám, minimalizujícím otěr vosku, ideální pro chladné podmínky a podmínky pro suchý vosk. Model se skluznicí WC PLUS pro teploty –10°C a vyšší, s vrchní úpravou DTG World Cup Plus s hlubšími a hrubšími mikrodrážkami.
Součástí lyží je integrovaná deska IFP pro snadnou montáž vázání bez vrtání do lyží – kompatibilní s vázáním Turnamic (Fischer, Rossignol). Nekompatibilní s vázáním NNN NIS (Rottefella) a SNS (Salomon).
- Boční forma: 41 – 44 – 44
- Hmotnost/délka: 1.090 g / 197 cm
- Skluznice: WC Plus/Wax
Výrobce
Záruční doba
24 měsíců
Parametry
- Délka
- 207 cm
- Typ skluznice
- Hladká skluznice
- Typ běžecké lyže
- Classic
-
Typ lyžaře
Udává vaší „výkonnost“.
- Sportovní lyžař
- Určeno pro
- Muž/unisex
-
Podložka
Podložka pod běžecké vázání - je nebo není na lyži instalovaná a kompatibilita je následující: Bez = všechny vázání, NIS = NNN i SNS s adaptérem, IFP = TURNAMIC.
- IFP
- Oblast použití pro běžky
- Ve stopě (na tratích)
-
Barva
Převládající barva výrobku.
- Černá
- Sezóna
- 2018/2019
-
Váha lyže
Hmotnost jedné lyže v gramech.
- 1090 g
-
Tvrdost
Tvrdost lyže závisí na váze běžce, těžší běžci volí tvrdší lyže a naopak.
- Soft
-
Typ jádra
Materiál, ze kterého je jádro lyže vyrobeno.
- Kombinace (kompozit+dřevo)
- Vázání
- Ne
Ke stažení
Hodnocení
Recenze
Nebyla přidána žádná recenze.
Pro vkládání recenzí je nutné se přihlásit.